image descriprion
image descriprion
image descriprion

The ISLAY & CAMPBELTOWN Trail

dagen | vanaf € 789 p.p.

Van oudsher is Campbeltown een belangrijke stad in de whiskygeschiedenis. Vanwege haar - van oorsprong - ideale ligging voor het exporteren van o.a. whisky per boot, was dit vroeger 'De Whisky Hoofdstad' van Schotland. Samen met Isle of Islay zeer de moeite waard voor een reis. Overtuig uzelf en boek direct!


De genoemde vanafprijs geldt bij 2 personen.
Ga voor een goedkopere prijs bij 4 deelnemers naar
het tablad prijs.

Overzicht

Whisky reizen Schotland

Omdat Schotland meerdere whiskyregio's kent, hebben we onze whisky reizen naar Schotland opgedeeld in een aantal specifieke regio's. Bekijk hier wat de whisky reizen naar Isle of Islay je bieden:

Arrangement The Islay & Campbeltown Trail

De reis is inclusief:

 • vlucht Amsterdam - Glasgow INT. incl. handbagagekoffer a 12 kg,
  Standaard offreren we een vlucht met KLM omdat andere maatschappijen een weinig aansluitende vlucht bieden en er automatisch MEER en dus EXTRA dagen dienen worden bijgeboekt.
   
 • keuze opties vervoer vliegveld - Isle of Islay;
  Onderstaande 2 opties worden als keuze in de offerte mee genomen.

  1. eigen organisatie
  2. georganiseerd vervoer inclusief het arrangement
   
 • 5 overnachtingen incl. ontbijt
  3 nachten op Islay en 2 nachten in Campbeltown.
   
 • 3 whiskydagen incl. tours, proeverij en transfers
  U bezoekt Ardbeg, Bowmore, Lagavulin en Laphroaig op Islay en Glen Scotia en Springbank in Campbeltown.
   
 • GGTO Garantiefonds
 • Uitgebreide reisbescheiden
   

Uw reis in beeld

Islay Schotland | Whiskyreizen

Bedrijfsfilms van DMPV. Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Dagprogramma
 1. Dag 1De reis naar Isle of Islay

  Vanaf Amsterdam vliegt u rechtstreeks naar Glasgow INT. Middels een van de aangeboden opties reist u via de haven in Kennacraig - vanaf waar de boot vertrekt naar Isle of Islay - reist u naar uw verblijfslocatie.

 2. Dag 2Ardbeg & Lagavulin

  Uw ontbijt is normaliter tussen 7:00 en 9:00 uur. De taxi zal u oppikken vanaf de B&B en u naar uw eerste distilleerderij Ardbeg brengen, waar u deelneemt aan uw eerste whisky tour. Na uw tour is er ruimte voor lunch in het restaurant van Ardbeg. Te voet gaat u – uiteraard nadat u uw lunch hebt afgerond – naar de distilleerderij van Lagavulin. De taxi komt u weer afhalen ná de tour en brengt u vervolgens terug naar uw B&B. U zult rond 16:00 uur weer terug zijn waarbij de rest van de dag vrij te besteden hebt. (LET OP: Afhankelijk van beschikbaarheid, houden we de flexibiliteit de whiskydagen in volgorde aan te passen.)

 3. Dag 3Bowmore & Lahroaig

  Uw ontbijt is wederom tussen 7:00 en 9:00 uur. De taxi zal u oppikken vanaf de B&B en u naar uw derde distilleerderij Bowmore brengen, waar u deelneemt aan de georganiseerde whisky tour. Na uw tour is er ruimte voor lunch in een van de restaurants in het dorp Bowmore, welke u eenvoudig te voet kunt bereiken vanaf de distilleerderij . Ná uw lunch wordt u door de taxi weer opgehaald en terug naar uw B&B gebracht. De laatste distilleerderij – Laphroaig – dient te voet bereikt te worden in een wandeling van +/- 35 minuten (neem hier enige ruimte voor). (LET OP: Afhankelijk van beschikbaarheid, houden we de flexibiliteit de whiskydagen in volgorde aan te passen).

 4. Dag 4Opweg naar Campbeltown

  Uw ontbijt is wederom tussen 7:00 en 9:00 uur, waarbij uw boot van Islay vertrekt om 9:45 uur. U vaart terug naar Kennacraig. Aansluitend op de boot reist u verder (Afhankelijk van uw keuze per bus, taxi of huurauto) naar Campbeltown. U heeft een middag vrij te besteden.

 5. Dag 5GlenScotia & Springbank

  Ook op uw laatste 'whiskydag' is uw ontbijt tussen 7:00 en 9:00 uur. Te voet bezoekt u vandaag de distilleerderijen van GlenScotia en Springbank, waar u - naast een rondleiding - ook een leuke proeverij zult beleven.

 6. Dag 6Terug naar huis

  Afhankelijk van uw keuze (bus, taxi of huurauto) reist u terug naar Glasgow Airport. Vanaf de haven - waar u wederom langs rijdt - volgt de gespiegelde reis t.o.v. dag 1.

Verblijf

Overnachten op Isle of Islay & Campbeltown

De afgelopen jaren hebben we een persoonlijke band opgebouwd met de lokale bevolking op zowel Isle of Islay als Campbeltown. In Port Ellen – waar we u als klant hoofdzakelijk zullen onderbrengen – vallen nagenoeg alle B&B’s onder onze partners.
In Campbeltown zijn er twee ruime B&B's - met een groter aantal kamers dan normaal bij een B&B's - waar wij goede banden mee hebben en gelegen zijn op loopafstand van de distilleerderijen.

De B&B’s zijn nagenoeg gelijk in:

- Faciliteiten (Ensuite kamers, WiFi, uitgebreid Schots ontbijt),
- Ligging (op loopafstand van restaurants / bars en supermarkt),
- Prijs.

image descriprion
image descriprion
Route
Prijs

Whisky reizen Schotland | The Islay & Campbeltown Trail

Vanwege de prijsverschillen per seizoen, onderscheiden we de 2 reisperiodes:

A - LAAG - januari t/m maart & juni t/m augustus
B - HOOG - april t/m mei & september t/m november

Prijzen o.b.v. Bed & Breakfast:

  2 personen 4 personen
A € 789 * pp. € 729 * pp.
B € 809 * pp € 749 * pp

* Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen inclusief € 20,00 pp. vroegboekkorting en gelden bij een boeking > 5 maanden voor vertrek.
Bij een boeking binnen 5 maanden voor vertrek, kan de prijs hoger uitvallen vanwege de hogere kosten van de vliegtickets welke duurdere worden naarmate een vlucht voller is geboekt.

 

Exclusief de prijs, maar binnen de offerte optioneel te boeken:

 • Vervoer van vliegveld naar de haven (vv),
 • Van haven per boot naar het eiland (vv),
 • Van haven op Islay naar accommodatie (vv).
   

Offerte?

Omdat prijzen van met name vliegtickets per vlucht veranderen, dienen we úw prijs op úw gewenste reisdatum exact na te gaan. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE? >>

Veel gestelde vragen

Hier vindt u een aantal veel gestelde vragen;

- Wat is de meest ideale reisperiode voor deze reis?

Van april t/m oktober zijn alle distilleerderijen geopend gedurende de gehele week. Hierdoor is dit direct de meest geschikte reisperiode.

Voor de maanden daarbuiten zijn een aantal distilleerderijen gesloten in het weekend, wat als consequentie heeft dat er binnen de reis minimaal 1 'Vrij te besteden' midweekse dag dient te zitten om het genoemde schema whiskybezoeken te kunnen handhaven.

- Mag ik met mijn ID-kaart Groot-Brittannië wel in?

Nee, u kunt alleen naar het Verenigd Koninkrijk reizen met een geldig paspoort.

- Mag ik aangekochte flessen ter plaatsen whisky meenemen in het vliegtuig?

Nee, dit is niet toegestaan. Hiervoor dient u een koffer bij te boeken op uw vlucht. Hierin mag u een x-aantal flessen meenemen.

Klik hier voor de exacte informatie: Link >>

- Wat zijn de gevolgen van de BREXIT voor een mogelijke reis naar het Verenigd Koninkrijk?

Via de volgende URL geven we antwoord op alle vragen omtrend de BREXIT. Zie onderstaande link:

https://www.whisky-reis.nl/antwoorden-over-brexit

Galerij