Travel4Reasons Whisky

(T4R Whisky is onderdeel van Travel4Reasons.nl)

Travel4Reasons Whisky is ontstaan en onderdeel van Travel4Reasons.nl. Hieruit volgt dat Travel4Reasons Whisky niet los staat ingeschreven, maar als onderdeel (Whisky-reis.nl) van Travel4Reasons is ingeschreven bij:

- Kamer van Koophandel (02092851),
- GGTO Garantiefonds,
- VVKR (Branche organisatie voor Kleinschalige reisondernemingen),

Betrouwbaar?

Is uw reisorganisatie wel betrouwbaar? Dat is wat u zich bij het boeken van een reis moet afvragen. Er zijn simpelweg een aantal regels waar een reisorganisatie zich aan dient te houden.

Garantiefonds?

Wettelijk gezien is iedere reisorganisatie (niemand uitgezonderd) verplicht een garantieregelimg te bieden wanneer het bedrijf in financiéel onvermogen raakt. Simpelweg; de onderdelen van de reis die u afsluit dient ten aller tijde betaalt worden. Het Garantiefonds is het vangnet voor de financiële afwikkeling van uw reis.

Travel4Reasons en is hiervoor aangesloten bij het GGTO; Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (Lees verder >>)

Branche organisatie?

Niet verplicht, maar wel handig; Het lidmaatschap bij een brancheorganisatie. Deze vereniging ondersteunt haar leden dikwijls met adviezen over de regelgeving, verzekering en andere belangrijke zaken.

Travel4Reasons en is hiervoor aangesloten bij het VVKR; Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisatie (Lees verder >>)

Privacy verklaring & - wetgeving?

Via de privacy verklaring geven we aan hoe Travel4Reasons omgaat met de privacy gegegevens van onze leverancier / klanten. Dit Privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die Travel4Reasons verwerkt van haar klanten en leveranciers.

Indien u klant/leverancier bent van de organisatie, en persoonsgegevens aan de organisatie verstrekt, geeft u uitdrukkelijk toestemming om uw persoonsgegevens in lijn met dit Privacybeleid te verwerken. (Lees verder >>)