Whisky reizen Nederland

Geniet van de whisky in eigen land

Whisky reizen Nederland

Uiteraard kennen we de whisky reizen Schotland en de whiskey reizen Ierland al jaren. Maar ook Nederland is erg intressant voor een whisky reis. Sinds COVID biedt Travel4Reasons ook de mogelijkheid om een whiskyreis in Nederland te boeken.

Bij whisky denken we eigenlijk alleen aan landen als Schotland en Ierland. Maar wist u dat Nederland, ons eigen land, ook erg interessant is om whisky in te ontdekken? Nu we er op dit moment voor kiezen om vooral in eigen land op vakantie te gaan, geeft Nederland ook op whiskygebied verrassende bestemmingen. U kunt bij ons bijzondere arrangementen boeken naar Schiedam, Arcen, Ootmarsum en Zelhem. Bezoek ambachtelijke distilleerderijen, geniet van een mooie omgeving en proef zelf hoe fantastisch de Nederlandse whisky is.

Whisky reizen Friesland

In Bolsward - één van de 11-steden - is de whiskydistilleerderij van Frysk Hynder gevestigd. Één van de oudste whisky distilleerderijen van Nederland heet u van harte welkom voor een whisky weekend in Friesland. Geniet daarnaast van een heus 5-gangen whisky diner in Schots restaurant de Koebrug.

Whisky reizen Limburg

Geniet van het prachtige Arcen in Limburg met haar prachtige Kasteeltuinen, de brouwerij van Hertig Jan en de graanbranderij 'De IJsvogel. Binnen dit weekendarrangement gaan we standaard uit een een 3-daags verblijf van vrijdag tot en met zondag. Benieuwd?