Whisky reizen Nederland

Ontdek whisky op uw eigen manier.

Ook Nederland - ons eigen land - is erg intressant voor een whisky reis. Nu we de komende maanden in eigen land op vakantie kunnen, geeft dat ook op whisky gebied erg verrasende bestemmingen. Via de website van Travel4Reasons kunt u binnen kort arrangementen boeken naar Schiedam, Arcen, Ootmarsum en Zelhem.

Bij whisky denken we eigenlijk alleen aan landen als Schotland en Ierland. Maar wist u dat Nederland, ons eigen land, ook erg interessant is om whisky in te ontdekken? Nu we er op dit moment voor kiezen om vooral in eigen land op vakantie te gaan, geeft Nederland ook op whiskygebied verrassende bestemmingen. U kunt bij ons bijzondere arrangementen boeken naar Schiedam, Arcen, Ootmarsum en Zelhem. Bezoek ambachtelijke distilleerderijen, geniet van een mooie omgeving en proef zelf hoe fantastisch de Nederlandse whisky is.

Bekijk de mogelijkheden voor:

De Eerste Nederlandse Whisky reis >>

Whisky reizen Twente

Twente wordt wel de Speyside van Nederland genoemd. In totaal zijn er 3 distilleerderijen gevestigd waarbij je binnen de Nederlandse whisky reis 2 kunt bezoeken, te weten Stokerij Sculte en Kalkwijck Distillers. Daarnaast is Twente prachtig om te ontdekken op de fiets of aan de hand van het thema 'Kunst'. Genieten in eigen land. Benieuwd? 

Whisky reizen Twente »