Whiskey reizen Ierland

Geniet van Ierland aan de hand van de whiskey

Whiskey reizen Ierland

Hier vindt u het breedste aanbod whiskeyreizen naar Ierland. Omdat de Ieren en Schotten al jaren 'ruziën' over wie nu de whisk(e)y heeft ontdekt, hebben de Ieren zich - puur zich te onderscheiden - de spelling whiskEy toegeëigend. En uiteraard is dit commercieel aantrekkelijker en minder verwarrend voor de al maar groeiende groep whiskeyliefhebbers.
 
Het ontdekken van de manier waarop uw favoriete whiskey wordt gemaakt, is een heuze experience geworden. Nagenoeg alle distilleerderijen zetten hun beste beentje voor om hun product zo goed mogelijk neer te zetten. En – eerlijk is eerlijk – het is een specialisme geworden waarmee men zich onderscheidt. Een proeverij, een whiskeytour, een lunch in een warehouse, een wiskeywandeling, een whiskeydiner: binnen onze reizen kunt u dit allemaal vinden. Laat u smakelijk verrassen!

Met onze ruime ervaring in reizen naar Ierland en de whiskeyreizen specifiek, weten we goed wat onze klant verlangt en wat er ‘te koop’ is. Kortom, vraag en aanbod zijn binnen onze arrangementen optimaal gecombineerd. Ontdek onze arrangementen en vraag vrijblijvend een offerte aan!

City & Whiskey Trail

Combineer de whiskey in een sfeervolle City Trip naar Dublin. Bezoek o.a. Jameson en Teeling, maar ook de beroemde 'Temple Bar Area'

Bekijk hieronder ons aanbod >>

City, whiskey & more...

Ierland staat bol van folklore; Whiskey, bier, sport en muziek. Dublin is hiervoor het uithangbord; een heerlijke Citytrip.

Bekijk hieronder ons aanbod >>

RONDREIZEN IERLAND

Bent u breder geïnteresseerd in iERLAND? Naast de whiskEy reizen, bieden we binnen Travel4Reasons ook algemenere reizen Ierland - en specifiek rondreizen Ierland - aan. U komt dan op de 'moeder website' van Travel4Reasons - Travel4Reasons.nl - terecht, waarin we u onze keuze opties fly drive Ierland en rondreis camper Ierland. Binnen de rondreizen heeft u dan de mogelijkheid een whiskeytour toe te voegen, maar de focus van de reis is bij deze reizen breder ingestoken dan alleen het thema whiskey.

LEUK!
Neem deel aan onze Instagram Whisky WIN-actie. Meer weten, klik hier >>