Whisky reizen Ierland

Ontdek whisky op uw eigen manier.

Hier vindt u het breedste aanbod whiskeyreizen naar Ierland.

Omdat de Ieren en Schotten al jaren 'ruziën' over wie nu de whisk(e)y heeft ontdekt, hebben de Ieren zich - puur zich te onderscheiden - de spelling whiskEy toegeëigend. En uiteraard is dit commercieel aantrekkelijker en minder verwarrend voor de al maar groeiende groep whiskeyliefhebbers.
 
Het ontdekken van de manier waarop uw favoriete whiskey wordt gemaakt, is een heuse experience geworden. Nagenoeg alle distilleerderijen zetten hun beste beentje voor om hun product zo goed mogelijk neer te zetten. En – eerlijk is eerlijk – het is een specialisme geworden waarmee men zich onderscheidt. Een proeverij, een whiskeytour, een lunch in een warehouse, een wiskeywandeling, een whiskeydiner: binnen onze reizen kunt u dit allemaal vinden. Laat u smakelijk verrassen!

Met onze ruime ervaring in reizen naar Ierland en de whiskeyreizen specifiek, weten we goed wat onze klant verlangt en wat er ‘te koop’ is. Kortom, vraag en aanbod zijn binnen onze arrangementen optimaal gecombineerd. Ontdek onze arrangementen en vraag vrijblijvend een offerte aan!

LEUK!
Neem deel aan onze Instagram Whisky WIN-actie. Meer weten, klik hier >>