Whisky reizen Twente

Twente is de 'Speyside' van Nederland.

Twente wordt wel de Speyside van Nederland genoemd. In totaal zijn er 3 distilleerderijen gevestigd. In de winterperiode heb je de mogelijkheid om één stokerij zelf te bezoek, te weten Stokerij Sculte. Daarnaast is Twente prachtig om te ontdekken op de fiets of aan de hand van het thema 'Kunst'. Genieten in eigen land. Benieuwd?

Voor het volledige aanbod reizen naar Nederland van Travel4Reasons?

ANDERE WHISKY BESTEMMINGEN:
We kennen allemaal de whisky reizen Schotland, met Isle of Islay, de Speyside of de Highlands als bestemming. Vanwege de Corona-pandemie lijkt het pás 2022 te worden voor we deze reizen weer mogen aanbieden. Tot die tijd hebben we een volledig aanbod whisky reizen Nederland.

Whisky reis Ootmarsum

Whisky reis Ootmarsum

3 Dagen

Geniet van Twente. Geniet van Ootmarsum. Het prachtige kunstenaarsstadje is een verrassende bestemming in Nederland en zeker de moeite voor de echte whiskyliefhebber. Vraag een vrijblijvende offerte aan en oordeel zelf.

Sculte & Kalkwijck exclusief

Sculte & Kalkwijck exclusief

4 Dagen

Vanwege het succes van de eerste Nederlandse whisky reis, heeft Travel4Reasons voor de maanden januari t/m maart exclusief de mogelijkheid om een reis aan te bieden waarbij je zowel Sculte als Kalkwijck bezoekt binnen één reis. Beide rondleidingen zijn exclusief en enkel bij Travel4Reasons te boeken. Bekijk of de geboden...