Whisky Fly & Drive Schotland

Combineer en ontdek meerdere whiskyregio's in één reis!

Whisky Fly & Drive Schotland

Ontdek je eigen favoriete whisky tijdens een rondreis

Zoveel dorpen, zoveel whiskydistilleerderijen. Dit is wat Schotland kenmerkt. Ontdek Schotland aan de hand van het thema whisky en rijd langs de verschillende whiskyregio's en distilleerderijen. 

Een whisky rondreis door Schotland is een droom voor liefhebbers van de veelzijdige borrel. Schotland staat wereldwijd bekend om zijn whiskyproductie en herbergt talloze distilleerderijen verspreid over het hele land. Schotland is onderverdeeld in verschillende whiskyregio's. Een vereiste van een whiskyregio is dat de omgeving minimaal 3 distilleerderijen kent. Iedere whiskyregio staat bekend om zijn eigen unieke smaakprofielen en tradities. Enkele van de bekendste regio's zijn Speyside, Highlands, Lowlands, Islay en Campbeltown. Elke regio heeft zijn eigen kenmerkende stijl, variërend van fruitige en zoete whisky's in Speyside tot rokerige en turfachtige whisky's op Islay.

Wanneer je interesse hebt om zelf de verschillen te ontdekken, dan is de whisky rondreis echt iets voor u.

Zoveel dorpen, zoveel whiskydistilleerderijen. Dit is wat Schotland kenmerkt. Vanuit de korte weekendtrips, kwam er veel vraag naar langere specifieke rondreizen langs de verschillende whiskyregio's en distilleerderijen in deze 9-daagse reis door Schotland.

Highlighs:

  • Maak een prachtige rondreis,
  • Ontdek 4 whiskyregio's,
  • Bezoek o.a. Blair Athol, the Cooperage en Glenmorangie
vanaf1.129 p.p.