Whisky & Outdoor Schotland

Voor een typische Schotse invulling van een leuke korte reis; Whisky & Outdoor.

Whisky & Outdoor

Whisky gecombineerd met Outdoor activiteiten binnen de whisky reizen naar Schotland. Heerlijk de natuur in; genieten tijdens een 4x4 Highlands Safari, een dag vliegvissen en een bezoek aan de whiskydistilleerderijen van Blair Athol en Glenfiddich. Ideaal voor groepen van 2 t/m 8 deelnemers.


Aan dit arrangement wordt gewerkt!

Rondreis Schotland

Naast de whisky reizen, bieden we binnen Travel4Reasons ook algemenere reizen naar Schotland - en specifiek rondreizen Schotland - aan. U komt dan op de hoofdwebsite van Travel4Reasons - Travel4Reasons.nl - terecht, waarin we u onze rondreizen naar Schotland aanbieden. Binnen de rondreizen heeft u dan de mogelijkheid een whiskytour toe te voegen, maar de focus van de reis is breder ingestoken dan alleen whisky.

De langst lopende whiskyreis; Speyside CLASSIC. Hierin ervaart u in het kort al het goede wat en Schotland en de Speyside te bieden heeft. U reist door de prachtige Schotse Highlands, bezoekt Aberlour, Glenfiddich, GlenAllachie en The Cooperage. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan!

vanaf9.999 p.p.