'The Lowlands'

Bezoek Auchentoshan, Deanston, Glengoyne en Tullibardine in één reis.

De Schotse "Lowlands" is één van de whiskygebieden in Schotland. Naast de bekende Speyside, het eiland Isle of Islay, Campbeltown en de "Highlands" voegen we dit gebied aan ons aanbod toe met twee arrangementen. Binnen een 3- of 4-daags arrangement bezoek je de distilleerderijen van Auchentoshan, Deanston, Glengoyne of Tullibardine. Iedere distilleerderij geeft een inkijkje in het proces en laat je natuurlijk proeven. Bekijk de leuke opties voor een korte whiskytrip of - eveneens erg leuk - als cadeau.

Voor alle reizen naar de "Lowland" is de prijs standaard gebasseerd op een vlucht met huurauto. Als optie - bij het aanvragen van een offerte - is er de mogelijkheid om een bootreis met eigen auto te kiezen. Vanwege de overnachting aan boord wordt de reis 2 nachten langer. De derde optie is de keuze voor Eigen Vervoer voor de reis naar Schotland.
 

RONDREIZEN SCHOTLAND

Naast de whisky reizen, bieden we binnen Travel4Reasons ook algemenere reizen naar Schotland - en specifiek rondreizen Schotland - aan. U komt dan op de hoofdwebsite van Travel4Reasons - Travel4Reasons.nl - terecht, waarin we u onze rondreizen naar Schotland aanbieden. Binnen de rondreizen heeft u dan de mogelijkheid een whiskytour toe te voegen, maar de focus van de reis is breder ingestoken dan alleen whisky.

Bekijk hieronder ons aanbod voor onze whiskyreizen in de Schotse "Lowlands" >>

The Lowlands CLASSIC - Light

The Lowlands CLASSIC - Light

3 Dagen

Bezoek de heerlijk rustige en natuurlijke omgeving van de Schotse 'Lowlands' en bezoek de whisky distilleerderijen van Deanston, Glengoyne en Tullibardine in een 3-daagse reis. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Edinburgh CLASSIC

Edinburgh CLASSIC

3 Dagen

Edinburgh; de (culturele) hoofdstad van Schotland, bekend van het Edinburgh Castle, Arthur Seat en het Edinburgh Festival ieder jaar in augustus. Voor een (beginnende) whiskyreiziger of voor de combinatie van de stad en de whisky is Edinburgh uitermate geschikt voor een kort reisje. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Glasgow CLASSIC

Glasgow CLASSIC

3 Dagen

Glasgow; de (industriële en architectonische) hoofdstad van Schotland, bekend van de voetbalclubs Celtic en Rangers FC en natuurlijk de whisky. Voor een (beginnende) whiskyreiziger of voor de combinatie van de stad en de whisky is Glasgow zeer de moeite waard voor een kort reisje. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte...

The Lowlands CLASSIC

The Lowlands CLASSIC

4 Dagen

De CLASSIC naar de Lowlands is een 4-daagse whiskyreis. Bezoek de heerlijk rustige en natuurlijke omgeving van de Schotse 'Lowlands' en bezoek de whisky distilleerderijen van Auchentoshan, Deanston, Glengoyne en Tullibardin. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan!