'The Lowlands'

Bezoek Deanston, Glengoyne en Tullibardine in één reis door 'the Lowlands'

De Schotse "Lowlands" is één van de whiskygebieden in Schotland. Naast de bekende Speyside, het eiland Isle of Islay, Campbeltown en de "Highlands" voegen we dit gebied aan ons aanbod toe met twee arrangementen. Binnen een 3- of 4-daags arrangement bezoek je de distilleerderijen van Auchentoshan, Deanston, Glengoyne of Tullibardine. Iedere distilleerderij geeft een inkijkje in het proces en laat je natuurlijk proeven. Bekijk de leuke opties voor een korte whiskytrip of - eveneens erg leuk - als cadeau.
 

RONDREIZEN SCHOTLAND

Naast de whisky reizen, bieden we binnen Travel4Reasons ook algemenere reizen naar Schotland - en specifiek rondreizen Schotland - aan. U komt dan op de hoofdwebsite van Travel4Reasons - Travel4Reasons.nl - terecht, waarin we u onze rondreizen naar Schotland aanbieden. Binnen de rondreizen heeft u dan de mogelijkheid een whiskytour toe te voegen, maar de focus van de reis is breder ingestoken dan alleen whisky.

Bekijk hieronder ons aanbod voor onze whiskyreizen in de Schotse "Lowlands" >>

The Lowlands CLASSIC - Light

The Lowlands CLASSIC - Light

3 Dagen

Bezoek de heerlijk rustige en natuurlijke omgeving van de Schotse 'Lowlands' en bezoek de whisky distilleerderijen van Deanston, Glengoyne en Tullibardine in een 3-daagse reis. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan!