Whiskyreizen 'The Highlands'

De Schotse 'Highlands' als bestemming voor een whiskyreis.

Whisky reizen Highlands

Bezoek de magische Highlands tijdens een whisky reis

De 'Highlands' als bestemming voor de whisky reizen Schotland. De 'Highlands' in Schotland bieden diverse 'smaken' van Aberfeldys - Dewar's World of Whisky of Blair Athol in het zuiden naar Glenmorangie of Balblair in het Noorden; beide bestemming zijn prachtig en bieden naast de whisky ook een variëteit aan natuurschoon en outdooractiviteiten.

Pitlochry - de poort naar de 'Highlands' - biedt divers vermaak. U geniet van de heerlijke Schotse whisky, maar er is ruime genoeg voor uw eigen invulling als wandelen, fietsen of anderzijds. Daarom is deze locatie ideaal voor een combinatiereis naar Schotland. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Highlights:

  • Geniet van de prachtige natuur
  • U bezoekt de distilleerderij van Blair Athol en Aberfeldy's
  • U geniet van een proeverij van Ewan McIlwraith
  • U proeft aan het prachtige landschap van Schotland
vanaf499 p.p.

Tain (e.o.) behoort tot de Noordelijke Highlands waar o.a. Balblair, Glenmorangie en Clynelish (oude Brora) distilleerderijen zijn gevestigd. Rustig en authentiek zijn de kernwoorden voor deze omgeving. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Highlights:

  • Geniet van de prachtige natuur
  • U bezoekt de distilleerderij van Benromach , Glenmorangie , Balblair en Clynelish
  • U proeft aan het prachtige landschap van Schotland
vanaf659 p.p.

RONDREIZEN SCHOTLAND

Naast de whisky reizen, bieden we binnen Travel4Reasons ook algemenere reizen naar Schotland - en specifiek rondreizen Schotland - aan. U komt dan op de hoofdwebsite van Travel4Reasons - Travel4Reasons.nl - terecht, waarin we u onze rondreizen naar Schotland aanbieden. Binnen de rondreizen heeft u dan de mogelijkheid een whiskytour toe te voegen, maar de focus van de reis is breder ingestoken dan alleen whisky.

Bekijk hieronder ons aanbod voor de whiskyreizen naar de Highlands >>