Edinburgh of Glasgow

Bezoek Glasgow of Edinburgh voor een leuk whisky weekendje naar Schotland!

De stad als bestemming voor de whisky reizen Schotland. De steden Edinburgh en Glasgow zijn dan wel niet de centrale locaties voor de Schotse whisky, maar ideaal voor de reiziger die van whisky en een stadstrip houdt. Zeer de moeite waard voor stellen of grotere groepen.
 

RONDREIZEN SCHOTLAND

Naast de whisky reizen, bieden we binnen Travel4Reasons ook algemenere reizen naar Schotland - en specifiek rondreizen Schotland - aan. U komt dan op de hoofdwebsite van Travel4Reasons - Travel4Reasons.nl - terecht, waarin we u onze rondreizen naar Schotland aanbieden. Binnen de rondreizen heeft u dan de mogelijkheid een whiskytour toe te voegen, maar de focus van de reis is breder ingestoken dan alleen whisky.

Edinburgh CLASSIC

Edinburgh CLASSIC

3 Dagen

Edinburgh; de (culturele) hoofdstad van Schotland, bekend van het Edinburgh Castle, Arthur Seat en het Edinburgh Festival ieder jaar in augustus. Voor een (beginnende) whiskyreiziger of voor de combinatie van de stad en de whisky is Edinburgh uitermate geschikt voor een kort reisje. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Glasgow CLASSIC

Glasgow CLASSIC

3 Dagen

Glasgow; de (industriële en architectonische) hoofdstad van Schotland, bekend van de voetbalclubs Celtic en Rangers FC en natuurlijk de whisky. Voor een (beginnende) whiskyreiziger of voor de combinatie van de stad en de whisky is Glasgow zeer de moeite waard voor een kort reisje. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte...

Edinburgh en WHISKY DAARBUITEN

Edinburgh en WHISKY DAARBUITEN

4 Dagen

Wilt u naast het bezoeken van de stad Edinburgh tevens het prachtige Schotse landschap bezoeken, dan kunt u middels deze reis uw lol op. Naast een bezoek aan de stad, reist u middels een prachtige treinreis dwars door het Schotse landschap en bezoekt u tevens 4 whiskyhuizen incluis. Laat u overtuigen...

Glasgow CONNOISSEURS

Glasgow CONNOISSEURS

4 Dagen

Vindt u het prettig om in de stad te verblijven, maar zoekt u wel meer verdieping in het bezoeken van de whiskydistilleerderijen, dan is de Glasgow CONNOISSEURS TOURS eaxct wat u zoekt. U bezoekt Auchentoshan, Glengoyne, Deanston en Tullibardine in één reis! Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan!