Whisky Fly & Drive Schotland

Combineer en ontdek meerdere whiskyregio's in één reis!

Zoveel dorpen, zoveel whiskydistilleerderijen. Dit is wat Schotland kenmerkt. Ontdek Schotland aan de hand van het thema whisky en rijd langs de verschillende whiskyregio's en distilleerderijen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 

RONDREIS SCHOTLAND

Naast de whisky reizen, bieden we binnen Travel4Reasons ook algemenere reizen naar Schotland - en specifiek rondreizen Schotland - aan. U komt dan op de hoofdwebsite van Travel4Reasons - Travel4Reasons.nl - terecht, waarin we u onze rondreizen naar Schotland aanbieden. Binnen de rondreizen heeft u dan de mogelijkheid een whiskytour toe te voegen, maar de focus van de reis is breder ingestoken dan alleen whisky.

The FULL Scottish Whisky Trail

The FULL Scottish Whisky Trail

9 Dagen

Zoveel dorpen, zoveel whiskydistilleerderijen. Dit is wat Schotland kenmerkt. Vanuit de korte weekendtrips, kwam er veel vraag naar langere specifieke rondreizen langs de verschillende whiskyregio's en distilleerderijen. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan! De genoemde vanafprijs geldt bij 2 personen. Ga voor een goedkopere prijs bij 4 deelnemers naar...