Whisky & Outdoor Schotland

Voor een typische Schotse invulling van een leuke korte reis; Whisky & Outdoor.

Whisky gecombineerd met Outdoor activiteiten binnen de whisky reizen naar Schotland. Heerlijk de natuur in; genieten tijdens een 4x4 Highlands Safari, een dag vliegvissen en een bezoek aan de whiskydistilleerderijen van Blair Athol en Glenfiddich. Ideaal voor groepen van 2 t/m 8 deelnemers.
 

RONDREIS SCHOTLAND

Naast de whisky reizen, bieden we binnen Travel4Reasons ook algemenere reizen naar Schotland - en specifiek rondreizen Schotland - aan. U komt dan op de hoofdwebsite van Travel4Reasons - Travel4Reasons.nl - terecht, waarin we u onze rondreizen naar Schotland aanbieden. Binnen de rondreizen heeft u dan de mogelijkheid een whiskytour toe te voegen, maar de focus van de reis is breder ingestoken dan alleen whisky.

Speyside whisky MASTERCLASS & FLY FISHING

Speyside whisky MASTERCLASS & FLY FISHING

4 Dagen

Naast diverse distilleerderij bezoeken, neemt u deel aan een MasterClass Whisky Maturation (rijping) en gaat u een dag vliegvissen in de River 'Spey'. U krijgt een geweldig inzicht in het rijpingsproces van whisky en gaat aan de hand van een gids vliegvissen. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Highlands WHISKY & OUTDOOR

Highlands WHISKY & OUTDOOR

5 Dagen

Heerlijk de natuur in; genieten tijdens een 4x4 Highlands Safari, een dag vliegvissen en een bezoek aan de whiskydistilleerderijen van Blair Athol en Glenfiddich. Ideaal voor groepen van 2 t/m 8 deelnemers. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan!