Whisky & Golf Schotland

Voor een typische Schotse invulling van een leuke korte reis; Whisky & Golf.

Whisky gecombineerd met golf binnen de whisky reizen naar Schotland. Combineer twee typische Schotse zaken tijdens in één reis. Speel op drie schitterende golfbanen overdag en bezoek tevens van twee whiskyhuizen. Deze reis is ideaal voor een grotere groep vrienden of gezellig samen.
 

RONDREIS SCHOTLAND

Naast de whisky reizen, bieden we binnen Travel4Reasons ook algemenere reizen naar Schotland - en specifiek rondreizen Schotland - aan. U komt dan op de hoofdwebsite van Travel4Reasons - Travel4Reasons.nl - terecht, waarin we u onze rondreizen naar Schotland aanbieden. Binnen de rondreizen heeft u dan de mogelijkheid een whiskytour toe te voegen, maar de focus van de reis is breder ingestoken dan alleen whisky.

Edinburgh GOLF & WHISKY

Edinburgh GOLF & WHISKY

5 Dagen

De stad is de meest ideale uitvalsbasis wanneer u een citytrip wilt combineren met golf en whisky. Edinburgh; de (culturele) hoofdstad van Schotland, bekend van het Edinburgh Castle, Arthur Seat en het Edinburgh Festival ieder jaar in augustus. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan!

St. Andrews WHISKY & GOLF

St. Andrews WHISKY & GOLF

5 Dagen

Binnen deze reis bezoekt u St. Andrews en de Highlands (Pitlochry). U speelt op o.a. The Castle - & Eden Course (St. Andrews) en bezoekt de Kingsbarns - en Blair Athol Distillery; Een ontzettend mooie combinatie van Whisky & Golf. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan!