image descriprion

Whisky reis Ootmarsum

dagen | vanaf € 209 p.p.

Geniet van Twente. Geniet van Ootmarsum. Het prachtige kunstenaarsstadje is een verrassende bestemming in Nederland en zeker de moeite voor de echte whiskyliefhebber. Vraag een vrijblijvende offerte aan en oordeel zelf.

Overzicht

Whisky reizen Nederland - 3-Daagse whisky reis Ootmarsum

Het stadje Ootmarsum is vooral bekend van haar kunstenaars met als bekende inwoner, kunstenaar en galleriehouder Ton Schulten. Maar ook de prijswinnende whisky van distilleerderij Sculte wordt gemaakt in Ootmarsum. Bezoek de distilleerderij van Sculte en geniet van een heerlijk 3-gangen whisky diner.  

De reis is inclusief:

 • Minimaal 2 overnachtingen incl. ontbijt in het centrum van Ootmarsum,
 • 1 Whiskytours inclusief proeverij bij Distilleerderij Sculte door de stoker zelf met een afsluitende proeverij,
 • Uitgebreid 3-gangen whisky pairing diner op de laatste avond,
 • GGTO Garantiefonds,
 • Uitgebreide reisbescheiden.
   

OPTIONEEL:
Als 'Optie extra' bij de aanvraag kun je het whiskyboek 'Whisky van de lage landen' bij bestellen.
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>
 

Whisky reizen Nederland - Ideale reisperiode

Vanwege de Corona-maatregelen is er rekening gehouden met een aangepast schema wat betreft de rondleiding in de distilleerderij. De rondleiding is op afspraak, begeleid met enkel je eigen gezelschap en je zult daarbij de ruimte hebben om rustig de distilleerderij te doorlopen, zonder drukte en met de 1,5 meter van elkaar.

Whisky reizen Nederland - De reis in Beeld

Whisky reizen Nederland

Bedrijfsfilms van DMPV. Ook een bedrijfsfilm laten maken?
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>
 

Leuk alternatief voor reizen in Nederland?

Vanwege de Coronasituatie, hebben we een leuk en structureel pakket reizen samengesteld voor in eigen land en bieden we - naast het bovenstaande arrangement - een aantal leuke alternatieve thema's voor reizen naar Nederland:

- Vakantie Noord-Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Treinreizen Nederland
- Op de Wadden
 

Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Dagprogramma
 1. Dag 1Aankomst

  Op de eerste dag reis je op eigen gelegenheid naar Ootmarsum. Vanaf 16:00 uur ben je welkom bij de geboekte accommodatie midden in het centrum van Ootmarsum.

 2. Dag 2Distilleerderij Sculte

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. De ochtend is vrij te besteden en je kunt de dag rustig beginnen. Vanaf 14:00 - na de lunch (op eigen gelegenheid) - ben je welkom in de distilleerderij van Sculte. Va. 14:00 uur neemt Roy - de stoker - jullie mee voor de rondgang door de distilleerderij. De georganiseerde middag eindigt met een proeverij in de Chesterfield.

 3. Dag 3Distilleerderij Kalkwijck

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. De ochtend is vrij te besteden en je kunt de dag rustig beginnen. Vanaf 14:00 - na de lunch (op eigen gelegenheid) - ben je welkom in de distilleerderij van Kalkwijck. U rijdt hier zelf naar toe. Optioneel bieden we je georganiseerd taxivervoer. Va. 14:00 uur neemt Christian of Lisanne - de stokers - jullie mee voor de rondgang door de distilleerderij. De georganiseerde middag eindigt met een proeverij van de reeds uitgebracht Eastmoor whisky plus een cask strength uit het vat. Aan het begin van de avond geniet je van een heerlijk 3-gangen 'whisky-pairing'-menu is restaurant de Rozenstruik in Ootmarsum.

 4. Dag 4Terug naar huis

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Het uitchecken gebeurt rond 11:00 uur en daarna ben je vrij te gaan.

Verblijf

Whisky reizen Nederland - Je verblijf

Standaard verzorgen we kwalitatief hoogwaardige accommodatie binnen de Nederlandse whisky reizen. Vanwege het relatief korte karakter van je verblijf, staat de gastromie bovenaan; je bent er even lekker uit!

Het georganiseerde verblijf wordt geboekt in het centrum van Ootmarsum bij Bed & Breakfast en Hotel 'De Rozenstruik'. Het hotel is op loopafstand van de distilleerderij Sculte, de mooie en karakteristieke winkelstraten met tal van galleries en diverse restaurants.

De kamers zijn ruim opgezet en bieden allen ensuite faciliteiten als een ruime douche en toilet. Ook zijn de kamers ruim genoeg om je 's avonds terug te trekken met een boekje. Wifi is aanwezig. Ook is inbegrepen het ontbijt voor iedere ochtend.

image descriprion
Prijs

Whisky reizen Nederland - 3-Daagse whisky reis Ootmarsum

Voor de arrangementen naar Ootmarsum kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. De prijzen zijn gedurende het gehele jaar gelijk.

Prijzen o.b.v. Bed & Breakfast:

  Va. 2 personen
A € 209 pp.

 

Prijzen o.b.v. 3*-Hotel:

  Va. 2 personen
A € 229 pp.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 

Veel gestelde vragen